kismamaruha webáruház, webshop

Kategóriák

Bankkártya


 

Mérettáblázat

Akciós termékek

Renáta csőszárú nadrág szürke
Renáta csőszárú nadrág szürke

6.990 Ft
AKCIÓ! - 43%
3.990 Ft

További akciós termékek
Öltözködési tippek

1. Ne viselj nagy méretű ruhákat

Terhesen kifejezetten nehéznek tűnik csinosan és kényelmesen öltözködni, nagyobb lesz a méretünk néhány helyen, megváltoznak alkatunk arányai.
Sok kismama esik abba a hibába, hogy nem kismama modelleket vásárol, hanem a pocak növekedésével egyre nagyobb méretben vásárol nem kifejezetten kismamáknak kialakított darabokat. A nagy méretű ruhákban nem a kerekedő hasadat hangsúlyozod, ráadásul a vállban, fenékben nagy méretek oda is plusz kilókat tesznek rád, ahova nem szeretnéd, így nem tanácsos ezt a példát követni.

A kismama modellek lényege, hogy a has növekedésének adnak teret, mindenhol máshol azonban szépen illeszkednek alakodra. Amikor még pici a pocakod, de nadrágodat, szoknyádat már nem tudod kényelmesen begombolni, szerezz be 2-3 kismama bandázst, melyek eltakarják a hasadnál szétnyíló nadrágot, öltöztetnek és színesítik megjelenésed.
Nyáron a színesebb darabokat akár csőtopként is hordhatod, télen pedig a ruha fölé ajánljuk, így melegíti a derekadat.Ezt követően azonban ideje kialakítanod kismama ruhatáradat.

2. Kismamaként is csinosan

Olyan kismama modelleket válassz, melyeket egyébként is szívesen hordanál. Azért mert kisbabát vársz, még nem kell lemondanod a divatos és csinos megjelenésről. Nézz szét  normál ruhatáradban és szerezd be a számodra legkedvesebb darabjaid kismama változatát.


3. Alapmodellek
Minden kismamának más-más ruhadarabokból áll össze kismama ruhatára, vannak azonban alapmodellek, melyek talán egy kismama szekrényéből sem hiányozhatnak.

A kismama farmer örök darab, a 9 hónap alatt és még a baba megérkezése után is sokszor tudod viselni.  Minden évszakban viselhető a  farmer szoknya ( télen öltözzünk alá leggings vagy vastag harisnya).


Amennyiben dolgozó kismama vagy, szükséged lesz még egy csinos szövetnadrágra és / vagy  egy elegánsabb szoknyára.

 

Aki a meleg nyári hónapokban kismama, igyekezzen szellős, kényelmes darabokat beszerezni. Ilyen modellek a bő szabású lenvászon nadrágok, szoknyák, sortok, bermudák, valamint az ujjatlan tunikák, vagy a pántos és rövid ujjas pólók.Javasoljuk még, hogy feltétlen szerezz be egy kismama szabadidő nadrágot is, melyben a legkényelmesebben töltheted pihenésed, vagy akár végezhetsz kismamáknak való tornagyakorlatokat.
Kényelmes viselet még a kismama leggings is.4. A kevesebb néha több
Nem az a fontos, hogy számtalan kismama ruhát beszerezz. Olyan modelleket keress, melyek egymással és normál ruhatárad még hordható darabjaival is kombinálhatóak, jól kihasználhatóak, azaz akár elegáns, akár hétköznapi viseletnek is megfelelnek.

5. Figyelj a minőségre

Fontos, hogy a kismama ruhák minőségi darabok legyenek, kényelmes és kellemes viseletet biztosítsanak a babavárás alatt.

6. Kismama pizsama vagy hálóing

Kényelmesen szeretnél aludni? Akkor ne várj sokáig a várandós pocakra kialakított pizsama vagy hálóing beszerzésével, amelynek később, a szoptatás alatt is hasznád veszed.


7. Szoptatós póló, ruha - már kismamaként

Árban ugyan drágábbak, de ezeket a ruhadarabokat már a terhesség alatt is hordhatot, után pedig bőven lesz idő kihasználni a szoptatás ideje alatt. 
 KAPCSOLAT

   06-1-4103521
   1152 Bp. Illyés Gyula u. 18-22.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉLTermék visszaküldése

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés